Installatie Vastgoedonderhoud
Neem contact met ons op
0226 395 878

Zonnepaneelwijzer

Energie opwekken met zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak van uw huis kunt u zelf stroom opwekken. Zonlicht wordt omgezet in elektriciteit die u vervolgens zelf kunt gebruiken. U wekt dus zelf groene stroom op en u spaart zowel het milieu als energiekosten!

Bereken zelf uw besparing

Jaarlijks kunt u honderden euro’s besparen op uw energierekening met zonnepanelen. Met uw investering in zonnepanelen is het mogelijk om een rendement te maken van meer dan 10%. De opbrengst verschilt per paneel en per dak. Het vermogen van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Watt-piek (Wp). 1 Wp staat in Nederland gelijk aan ongeveer 0,85 kWh. Een paneel met 270 Watt-piek levert dus ongeveer 230kWh aan stroom per jaar, waarmee u zo’n €57,- bespaart.

Als u hieronder de gegevens van uw situatie invult ontvangt u per e-mail een berekening van uw besparing! |Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Gegevens Woning

Type dak
Oppervlakte dak (METERS)
breedte
lengte
Hellingshoek dak
Oriëntatie op de zon

Klaar! Verstuur en ontvang uw besparing

Wilt u ook meer geld besparen?

Met zonnepanelen op het dak van uw huis kunt u zelf stroom opwekken. Zonlicht wordt omgezet in elektriciteit die u vervolgens zelf kunt gebruiken. U wekt dus zelf groene stroom op en u spaart zowel het milieu als uw portemonnee.

Voorletters
Achternaam
Straatnaam
Huisnr
Woonplaats
Postcode
Telefoonnummer
E-mailadres